ANTI-AGEING SKINCEUTICALS OM OSS ÅTERFÖRSÄLJARE AKTUELLT KONTAKT BESTÄLLNING  
  TEOXANE SERIE AURIGA SERIE PROVENA SERIE        

     

PROVENA Plus - Lättnad för tunga , trötta ben och fötter

Hur benen mår har stor betydelse för vårt allmänna välbefinnande.

Den dagliga belastningen är stor, särskilt om man går och står mycket i sitt arbete. För att undvika obehag som trötta, tunga ben och fötter är det därför viktigt att ta hand om dem på bästa sätt.

Provena Plus har utvecklats av ungerska läkare, där modern vetenskap kombinerats med lång erfarenhet från ungersk kurortstradition.

Provena krämen innehåller Alun, ett naturligt mineralämne som använts traditionellt sedan antiken för sin understödjande verkan på blodkärlen.

Provena Plus innehåller även fläder som har en stärkande extrakt, stödjer cirkulationen och är rik på antioxidanter samt vinblad som bidrar till ett bra blodflöde i benen samt hjälper till att upprätthålla friska vener.

Provena Plus krämen upplevs som en ”osynlig stödstrumpa” och vid regelbunden användning bidrar den till minskad obehagskänsla av tunga , trötta ben och fötter samt förbättrar hudens utseende.

Använd Provena Plus två gånger om dagen för bästa resultat, undvik att använda krämen nära slemhinnor eller på öppna sår. Tvätta händerna efter applicering.

Tips: Tänker du behandla dina åderbråck med sprutor av ngt slag, rekommenderas en månads användning av Provena Plus krämen i förberedelse syfte.

Kan köpas in på vår klinik i Jönköping Medical Center

Provena innehåller varken parfym eller färgämnen.
Förvaras i normal rumstemperatur.

100ml